• +385 (0) 52 662 343
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Život pun mogućnosti

Poludnevni boravak Buzet sudjelovao je u projektu "Život pun mogućnosti" kojeg provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici kao prijavitelj, te partneri Grad Labin, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije i Udruga za promicanje stvaralaštva Artstudio, te pridruženi suradnici na projektu Istarska županija, Centar za socijalnu skrb Labin, Centar za socijalnu skrb Pula, Volonterski centar Istra.

Ova aktivnost provodi se u suradnji  sa Sanjom Pernić, suradnicom na projektu „Život pun mogućnosti“ koji od 1. srpnja 2015. provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici s partnerima. Cilj projekta je povećati kompetencije za tržište rada i zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama razvojem dnevnih radnih aktivnosti te jačanjem aktivnog sudjelovanja u zajednici. Dio projektnih aktivnosti odnosi se na poticanje većeg uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život zajednice i to razvojem programa volontiranja.

Ukoliko i vi želite uključiti osobe s intelektualnim teškoćama kao volontere u vašu organizaciju slobodno kontaktirajte: Sanja Pernić, 095/252 5553, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.